Співбесіда з керівництвом університету

21 січня 2019 року

21 січня 2019 року о 12.30 відбулася співбесіда керівництва НУБіП України з адміністрацією коледжу у дистанційному форматі. На відеозустрічі були присутні: Корсун Ярослав Петрович, директор ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», заслужений працівник освіти України; заступники директора, головний бухгалтер, завідувачі відділень коледжу, голови циклових комісій, методисти коледжу і заочного відділення, голова студентського профкому, інші керівники структурних підрозділів, всього 26 осіб.

Зустріч розпочалася з привітання ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка до присутніх та оголошення регламенту роботи. Надалі Ярослав Петрович прозвітував перед керівництвом університету про основні досягнення коледжу щодо зміцнення матеріально-технічної бази, змін у кадровому складі педагогічного колективу у зв’язку із провадженням освітньої діяльності за першим (бакалаврським) рівнем; проаналізував контингент студентів, які навчаються у коледжі за денною та заочною формами навчання; розповів про організацію виховної роботи зі студентською молоддю; прокоментував перспективні плани колективу коледжу на 2019 рік.

Питання керівництва університету стосувалися реалізації ступеневої освіти в НУБіП України, якості підготовки за першим (бакалаврським) рівнем, основними напрямками профорієнтаційної роботи з метою залучення контингенту абітурієнтів на технічні спеціальності коледжу та про перспективні плани щодо співпраці з НУБіП України на 2019 рік.

Співбесіда пройшла у конструктивній і дружній атмосфері.

Людмила Балдич, методист коледжу

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook