Свято здоров’я і спорту в НУБіП України

30 січня 2019 року
НУБіП України

  30 січня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся яскравий спортивний захід – II Спартакіада здоров’я і спорту серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників гуманітарно-педагогічного факультету.

Спартакіада між командами науково-педагогічних працівників гуманітарно-педагогічного факультету, зініційована його деканом – доктором філологічних наук, професором Шинкаруком В.Д., проводилася з метою пропаганди здорового способу життя та популяризації рухової активності.

Загалом у змаганнях взяли участь 14 команд: від 13 кафедр факультету і деканату, які мали змогу проявити себе в баскетболі, футболі, стрибках на скакалці, дартсі, шахах та комбінованій естафеті.

  
  

«Креатив» – під такою назвою взяли участь у турнірі викладачі кафедри журналістики та мовної комунікації, девіз яких: «Ми активні, позитивні, креативні та спортивні», уповні відповідав духу цьогорічних спортивних змагань.


І хоча наша команда не виборола почесного призового місця, її учасники та вболівальники отримала головне – шквал бурхливих емоцій, море позитиву та незабутніх вражень.

 




Отож, вітаємо всіх учасників змагань і бажаємо їм досягати нових спортивних вершин. Також висловлюємо особливу подяку організаторам спортивного свята за їхню відмінну працю та високий рівень проведення яскравого дійства. 

 

Відеозвіт


  Доцент кафедри журналістики та мовної комунікації

Тетяна Семашко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook