Зустріч деканату агробіологічного факультету за результатами зустрічі з ректором

25 січня 2019 року

24 січня відбулася зустріч декана агробіологічного факультету Оксани Тонхи і заступника декана з навчальної роботи Володимира Завгороднього з колективом кафедри овочівництва і закритого ґрунту.

У своєму зверненні до членів кафедри Оксана Тонха висвітлила основні питання, які піднімалися на останній зустрічі з ректором, а саме перш за все – це профорієнтаційна робота. Потрібно підвищити ефективність організації профорієнтаційної роботи всіма членами кафедри щодо залучення абітурієнтів на підготовчі курси і олімпіаду. Всі працівники повинні усвідомити, що від набору залежить їхня доля і зобов’язані активно працювати з абітурієнтами. На початку лютого кожен доповість конкретно скільки осіб планують вступати, хто записався на підготовчі курси і буде брати участь в олімпіаді для вступу в НУБіП України.

Крім профорієнтаційної роботи декан факультету зупинилася на оновленні і створенні сучасної лабораторно-практичної бази, посиленні науково-дослідної роботи на кафедрі, розробленні та поданні наукових проектів на конкурс, залученні грантів, публікація статей в міжнародних науковометричних базах, створенні інформаційно-навчальних курсів, посиленні зв’язків з бізнесом та виробничниками.

Заступник декана Володимир Завгородній відзначив необхідність перегляду деяких тем магістерських робіт на вимогу сьогодення, уточнив графіки виробничих і навчальних практик та наголосив на покращенні якості практичного навчання.

Віра Кутовенко,

 доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook