Першокурсники стануть «гідами» для своїх товаришів – майбутніх абітурієнтів

28 грудня 2018 року

До профорієнтаційної роботи агітбригад кафедри долучилися і студенти агрономічного факультету та ННІ лісового і садово-паркового господарства. Відвідавши свої рідні школи, вони мали змогу довірливого, невимушеного спілкування із своїми ровесниками про умови навчання в НУБіП та проживання в студмістечку, про величезну кількість спеціальностей університету, отримання подвійних дипломів на гуманітарно-педагогічному факультеті, широкі можливості стажування за кордоном, участь у роботі наукових гуртків, відвідування творчих студій, хорових та хореографічних ансамблів тощо. Нагадали також про доцільність участі в олімпіадах для випускників, які щорічно проводяться у НУБіП і, звичайно ж, гостинно запросили своїх товаришів на День відкритих дверей, пообіцявши бути їхніми «гідами» по всій території найкращого та найзеленішого університету м. Києва.

Студентки Агробіологічного факультету відвідали: Перегонівський НВК ЗШ І-ІІІ ст. – ДНЗ Голованівського району, Кіровоградської області (Заскальнюк Анастасія, АГ-1803); Криворізьку ЗШ І-ІІІ ст. №116 Дніпропетровської області (Коноваленко Олеся, АГ-1803).

Скороход Вікторія (ЛГ-1802) провела профорієнтаційну роботу у Великоснітинському закладі ЗСО (загальної середньої освіти) І-ІІІ ступенів, Фастівського району, Київської області.


ст. викл. Поліщук Л.В.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook