Центр Полоністики запрошує студентів до участі у Програмі Study Tours to Poland 2019

19 січня 2019 року

Центр Полоністики НУБіП України запрошує студентів до участі у Програмі Study Tours to Poland 2019, що організовується Польсько-Американським Фондом Свободи, Фондом «Лідери змін» та Фондом «Боруссія». 

Дванадцятиденна інтенсивна пізнавальна програма призначена для мотивованих, активних студентів закладів вищої освіти України, Білорусії, Молдови та Росії віком 18-21 років, які поєднують успішне навчання з позанавчальною діяльністю своїх університетів (наприклад, участь у студентському самоврядуванні) або проявляють свою активність в діяльності громадських/молодіжних організацій, волонтерських рухах тощо. Програма дає можливість учасникам отримати нові знання та навички, познайомитися з цікавими людьми, відвідати розвиваючі заходи та збагатитися новим досвідом.

Для участі в Програмі Study Tours to Poland 2019 кандидати проходять відбір на конкурсній основі.

Заявки від кандидатів приймаються до 31 січня 2019 включно, оголошення результатів конкурсу – до 25 лютого 2019 р. Візити відбуватимуться в квітні й травні 2019 року.

Процедура подання заявки на участь у Програмі БЕЗКОШТОВНА! Організатори забезпечують учасникам проживання, харчування й проїзд.

Детальна інформація за посиланням http://www.form.studytours.pl/index.php/uk/konkurs.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook