Тетяна Левчук з Рівненщини: «Мрію навчатися в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті»

18 січня 2019 року

 Гуманітарно-педагогічний факультет чи не наймолодший підрозділ у структурі НУБіП України, проте добре відомий, оскільки тут студенти не тільки отримують якісну професійну освіту, а й мають багато можливостей для саморозвитку та перспектив для самореалізації.

     На що, зазвичай, звертають найбільше уваги старшокласники? Звісно, на підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання та на вибір майбутньої професії. Студенти спеціальності «Журналістика» допомагають молоді зорієнтуватись у цих важливих аспектах. Однією із форм такої співпраці є бліц-інтерв’ю з майбутніми абітурієнтами, зокрема й тими, хто вже визначився із майбутньою професією. Серед таких – учениця Великовербченської ЗОШ І-ІІІ Тетяна Левчук.
  • Тетяно, розкажіть будь ласка про себе.

     – Мене звати Левчук Тетяна Станіславівна. Я навчаюсь у одинадцятому класі Великовербченської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Я дуже активна, а тому шукаю себе у різних сферах. Захоплююсь малюванням, танцями, люблю співати, у вільний час займаюсь спортом.

  • Чому вирішили здобувати вищу освіту?

     – В умовах сучасного світу отримання вищої освіти є золотим ключиком до дверей великих можливостей у житті. Неосвіченій людині складно отримати достойну роботу, та і взагалі влаштуватись будь-де. Більш того, як на мене, навчатися потрібно все життя.

  • Чому вибір був зроблений на користь НУБіПу? Які переваги університету стали вирішальними у виборі навчального закладу?

     – Найперше, я хотіла навчатись там, де мені буде комфортно. Отримавши інформацію про НУБіП України, я зрозуміла, що це саме той навчальний заклад, де я зможу оволодіти професією журналіста. Окрім того, мені імпонує місце розташування цього закладу освіти: це паркова зона, там є чудовий Ботанічний сад, а я дуже люблю природу. Та найбільше мені сподобалось те, що у НУБіП України є все для самореалізації.

  • Чому ви обрали саме спеціальність «Журналістика»?

     – На мою думку, це одна із найкращих та найпрестижніших професій. Тим більше я дуже комунікабельна людина; люблю постійно бути у вирі подій. Також ця професія дає змогу подорожувати та спілкуватись із відомими людьми.

  • Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?

     – Мрію стати успішним професіоналом-журналістом, та постійно розвиватись у цій сфері.

  • Дякуємо, Тетяно, за цікаве бліц-інтерв’ю і до зустрічі у НУБіП України.

Бліц-інтерв’ю провела Федорчук Тетяна,
студентка 1 курсу спеціальності «Журналістика»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook