Бреус Яна учениця Березанської ЗОШ I-III ступенів №1 Київської області

15 січня 2019, 14:48
Гуманітарно-педагогічний факультет

Бреус Яна учениця Березанської ЗОШ I-III ступенів №1 Київської області планує вступати до нашого закладу вищої освіти. Про те, чому наша майбутня студентка обрала саме НУБіП України, йтиме мова в нашому інтерв’ю.

IMG-9cc2857920d28f59deb9e8426349c7a4-V.jpg


-Звідки дізналися про НУБіП?
- Від знайомих, які вже навчаються в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті. Я відвідала День відкритих дверей НУБіП України, де остаточно зрозуміла, що цей університет – шлях до успіху у моєму дорослому житті.
- Чому обрали НУБіП України?
- НУБіП – це університет європейського рівня, який входить в «ТОП-200 університетів України». НУБІП України готує провідних фахівців, на мою думку, саме тут я зможу розвивати та вдосконалювати свої професійні навички. Саме в цьому університеті є багато можливостей для самореалізації особистості.
- Яку обрали спеціальність ? Які переваги спонукали до цього?
- Зупинила свій вибір на НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті. Мене зацікавила спеціальність «Філологія». Я вважаю, що ця спеціальність є дуже популярною та престижною для сучасної молоді.
Найбільш вагоміше у моєму виборі відіграла інформація, що саме цей університет надає змогу всебічно розвиватись та стажуватись за кордоном, зокрема навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою «подвійних дипломів» на гуманітарно-педагогічному факультеті. Зацікавили іноземні мови, які можна вивчати на факультеті (англійська, німецька, французька, польська). Дуже важливим для мене є одночасне вивчення декількох іноземних мов. Родзинка гуманітарно-педагогічного факультету − вивчення польської мови як другої іноземної.
- Чим цікавитесь? Можливо досягнення в спорті, мистецтві, у науці?
Я творча та активна особистість. Я захоплююсь вивченням англійської мови, люблю читати книги на іноземній мові. У вільний час спілкуюся в Інтернеті з людьми різних країн, таким чином вдосконалюю розмовну англійську мову. Постійно беру участь в міських олімпіадах з англійської мови, маю призові місця.
-Про що мрієте?
Успішно вступити на гуманітарно-педагогічний факультет, на одну із найпрестижніших спеціальностей сучасності – філологію. Розвивати себе як особистість, брати участь у наукових конференціях, у студентському самоврядуванні та культурному житті університету. Отримати якісну освіту. Вивчити досконало дві іноземні мови. Мрію стати перекладачем високого рівня, працювати в Україні та стажуватися за кордоном.

Розмову провела
асистент кафедри романо-германських мов і перекладу
Олена Мишак 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook