Увага! Літня школа для аспірантів та студентів-магістрів

20 грудня 2018 року

Шановні колеги!

 Звертаємося до Вас з проханням розмістити оголошення на ваших веб сторінках про набір аспірантів та студентів-магістрів на курс «Основи аграрної економіки: обрані теми», який пройде з 03 по 17 березня 2019 р.  в Інституті аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою ім.Лейбніца (IAMO), Галле (Заале), Німеччина.

   Цей курс є складовою частиною Літньої школи для аспірантів з аграрної економіки, яка організована в рамках пілотного проекту із сталої інтернаціоналізації науково-дослідних структур України в умовах глобалізації агропродовольчого сектору України (UaFoodTrade) Київською школою економіки (KSE) та Лейбніц-Інститутом аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (IAMO), у співпраці з Інститутом сільського господарства та харчування Мартін-Лютер-Університету Галле-Віттенберг (MLU).

 Мова викладання – англійська.

Участь у Літній школі безкоштовна.

     Учасникам Літної школи надається стипендія Німецької служби академічних обмінів (DAAD). Вона включає в себе 400 євро на відшкодування витрат на проїзд і 500 євро на проживання. Стипендія буде виплачуватися готівкою за місцем проведення Літньої школи в м. Галле (Заале), Німеччина. Учасники покривають самі витрати на страхування здоров'я, аварії та особисту відповідальність.

Термін подачі заявок до 3 лютого, 2019.

До цього листа додаємо:

  1. Оголошення курсу англійською мовою в pdf форматі;
  2. Програму роботи Літньої школи з аграрної економіки 2019 в pdf форматі;
  3. Програму курсу «Основи аграрної економіки: обрані теми» в pdf форматі.

 За додатковою інформацією звертайтесь на веб-сторінку проекту UaFoodTrade (http://www.kse.org.ua/en/research-policy/UaFoodTrade/) або на пошту проф. Олега Нів’євського ([email protected]). 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook