Завершено акредитаційну експертизу освітньо-професійних програм економічного факультету

7 грудня 2018 року

        7 грудня завершила роботу комісія з проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми "Економіка підприємств" спеціальність 051 "Економіка" галузь знань 05 "Соціальні та поведінкові науки"за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

       Члени експертної комісії у складі професора кафедри економіки підприємства Київського національного університету ім. Шевченка, доктора економічних наук, професора Баюри Дмитра Олександровича, завідувача кафедри економіки підприємств і корпорацій Тернопільського національного економічного університету, доктора економічний наук, професора Гринчуцького Валерія Івановича продовжили ознайомлення з кадровим, навчально-методичним, інформаційним та матеріально-технічним забезпеченням освітньо-професійних програм економічного факультету.

      Експертна комісія відвідала відділ кадрів університету, філію наукової бібліотеки у навчальному корпусі №10. Також були написані магістрами випускного курсу комплексні контрольні роботи з дисциплін циклу загальної та професійної і практичної підготовки ОПП "Економіка підприємсв".

 

   На завершення експертна комісія Міністерства освіти і науки України склала експертний висновок і відзначила про спроможність економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України здійснювати підготовку здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Економіка підприємств" спеціальність 051 "Економіка" галузь знань 05 "Соціальні та поведінкові науки" за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Дякуємо шановним членам акредитаційних комісій за високий професіоналізм та доброзичливе ставлення до колективу кафедр економічного факультету у період проведення акредитаційної експертизи!
Вітаємо колектив  кафедри з успішною акредитацією освітньо-професійної програми!

Віталій Нагорний

заступник декана економічного факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook