ОГОЛОШЕНО ЛАУРЕАТІВ ПРЕМІЇ ІМ. С. З. ГЖИЦЬКОГО 2018 року

28 грудня 2018 року

Завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин імені акад. М.Ф. Гулого, доктор ветеринарних наук, професор В. А. Томчук і доктор ветеринарних наук, професор В. А. Грищенко перемогли у конкурсі і стали лауреатами Премії імені С. З. Гжицького 2018 року за цикл праць «Метаболічні процеси, резистентність та продуктивність корів і телят та способи їх регуляції».


Премія імені С. З. Ґжицького присуджується за наукові праці з вивчення і з’ясування фізіолого-біохімічних механізмів формування продуктивності та резистентності організму, дослідження з фізіології і біохімії, живлення тварин, розроблення та впровадження нових біотехнологічних методів, препаратів, біологічно активних добавок, діагностикумів, створення нових порід, типів і ліній сільськогосподарських тварин та птиці, а також за наукові роботи, які є значущими у розв’язанні актуальних проблем збереження поголів’я тварин, підвищення їх продуктивності та плодючості.
Зазначена Премія присуджується один раз на два роки за результатами конкурсу наукових праць, які підготовлено в наукових установах системи Національної академії аграрних наук України, Міністерства аграрної політики та продовольства України і Міністерства освіти і науки України.

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Грищенко В.А.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook