Участь у практичному семінарі, як спосіб підвищення кваліфікації.

1 грудня 2018 року

  В рамках реалізації німецько-українського проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» з 27 по 29 листопада 2018р. на базі Науково-методичного центру «Агроосвіта» відбувся семінар на тему «Лінійна оцінка молочної худоби та визначення кондицій вгодованості тварин (BSD)» для викладачів спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». В семінарі взяли участь викладачі коледжу Наталія Шаповал та Валентина Філатова.

Програма заходу передбачала теоретичне заняття на базі НМЦ «Агроосвіта» та практичні заняття на підприємстві, які відбулися на виробничій фермі ВП НУБіП України «Немішаєвський агротехнічний коледж».

 

Заняття проводив модератор спілки Федеральної Землі Баден-Вюртемберг (RBW) Маркус Вернер. В ході проведення теоретичного заняття розглянуті питання виробництва продукції скотарства в Німеччині, організації племінного скаутства Федеральної Землі Баден-Вюртемберг (RBW), лінійної оцінки худоби та оцінки вгодованості корів. Під час практичних занять модератор у виробничих умовах продемонстрував проведення лінійної оцінки, учасники семінару практично закріпили свої уміння, а також передали навички студентам коледжу. Маркус Вернер оцінив практичні навички з проведення лінійної оцінки корів як учасників семінару так і студентів. Всі отримали оцінку в один бал, що являється вищим балом в Німеччині.

Учасники отримали сертифікати з підвищення кваліфікації, нові знання, знайомства та приємні позитивні емоції.

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook