Стартап-ідея – корисність і практична значимість: підсумки роботи Старап-школи НУБіП

26 грудня 2018 року

 

 

     21 грудня 2018 року в Стартап-школі НУБіП України підбили підсумки першого етапу навчання за програмою «Вступ до інноваційного бізнесу», якому передували тренінги і майстер-класи відомих менторів: від стартап-ідеї – і до втілення.

     Учасники представили дванадцять фінальних презентацій своїх ідей, для оцінки яких запросили начальника науково-дослідної частини ВолодимираОтченашка, керівника з питань комунікацій та стратегічного планування директорату інновацій та трансферу технологій МОН України Віталія Чернюка, головного спеціаліста відділу прогнозування та наукового супроводу департаменту підтримки фермерства, кооперації та розвитку сільських територій Мінагрополітики України Максима Мельника, директора Наукового парку «СПЯЖ» Віктора Теслюка і керівника секції інновацій Олександра Морозова.

     Серед технологічних проектів були готові прототипи в сфері забезпечення автономного екологічно чистого піролізногазоводного теплового та електричного забезпечення будівель сільського господарства та багато іншого. Їх презентували Андрій Андрієвський («EpG-WS»), Олексій Мельник(«Plastination biological objects»), Микола Міщук («Medical Device» – безмедикаментозне лікування), В’ячеслав Соломон (біопрепарат «Xelmex»).

     Журі підтримало цікаві ідеї пошукової онлайн системи ветеринарних лікарів по всій Україні (автор Станіслав Томчак), «Microgrin» – здоров’я у вашому раціоні (Юлія Деркач), «Clean Garbage» – як екологічну катастрофу перетворити в бізнес (Андрій Хмельовський), SOS – генетична експертиза (ВладаСахарова). А наостанок учасники отримали сертифікати, які засвідчують закінчення навчання за програмою «Вступ до інноваційного бізнесу».

     Другий етап навчання за програмою «Організація стартапу» розпочинається уже в лютому, тож запрошуємо зацікавлених і креативних.

Ірина Білоус

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook