Співробітники кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка з профорієнтаційною метою відвідали ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж»

21 грудня 2018 року

19 грудня співробітники кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка доц. Ткаченко В.В та ас. Тарнавський Д.В відвідали ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж», де зустрілися зі студентами 4 курсу та розповіли про переваги навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП. Під час зустрічі присутнім було продемонстровано відеофільм про НУБіП України та презентацію про факультет ветеринарної медицини.


 Акцентовано увагу на високому рейтингу університету серед закладів вищої освіти України та м. Києва, великий вибір спеціальностей, потужну матеріально-технічну базу, високоінтелектуальний науково-педагогічний колектив, можливість навчатись за передовими освітніми технологіями, реалізувати та розвивати свої можливості у спорті, художній самодіяльності, освоїти військовий фах, підвищити кваліфікацію стажуванням у кращих Європейських університетах, тощо.


Найбільшу увагу під час зустрічі було приділено інформації про факультет ветеринарної медицини та його спеціальностям: 211 – Ветеринарна медицина та 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.

Дмитро Тарнавський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook