Міцна література, як ланка профорієнтаційної роботи професора кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології О. В. Яблонської

23 листопада 2018, 18:20

 "Міцна: Поезія &  Проза" / "Міцна література" - авторський проект професора кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології НУБІП України Оксани Валентинівни Яблонської.

О.В. Яблонська - не лише педагог та науковець, а й письменниця, спів-очільниця літературного об'єднання "Sevama" та організатор різноманітних літературно-музичних зустрічей.

Саме цей проект проходить у бібліотеках України, гасло проекту "Чесно. Чисто. Для дорослих" і його учасниками є відомі автори поезій та пісень.

Відкриття проекту відбулося 22 листопада 2018 року у бібліотеці імені Достоєвського, де Оксана Валентинівна розказала про особливості навчання та праці ветеринарного медика, та познайомила присутніх з поетичними творами київських та приїжджих авторів: Валентини Заха-Бури, Едуарда Драча, Володимира Осипенка, Дмитра Княжича, Лілії Батюк-Нечипоренко, Оксани Яблонської, Олени Задорожної (Полтава), Олени Максименко, Сергія Пантюка, Тетяни Шептицької.

 

О.В. Яблонська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook