18 грудня на засіданні Науково-технічної ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин заслухали двох здобувачів

20 грудня 2018 року

18 грудня 2018 року в конференц-залі навчального корпусу № 12 відбулося засідання Науково-технічної вченої ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин. Згідно порядку денного, до якого не було внесено ніяких змін та доповнень, розглядали 2 питання, а також «різне».


Питання №1 – розгляд дисертаційної роботи Кручиненка Олега Вікторовича, доцента кафедри паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи Полтавської державної аграрної академії, на тему «Паразитоценози великої рогатої худоби центрального регіону України», поданої на здобуття ступеня доктора ветеринарних наук за спеціальністю 16.00.11 «Паразитологія». Головував на засіданні професор Засєкін Д. А. (голова ради).

Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Кручиненко О. В.

Питання задавали акад. НААН України Цвіліховський М. І., проф. Духницький В. Б., проф. Малюк М. О., проф. Якубчак О. М., проф. Захаренко М. О., проф. Томчук В. А., проф. Засєкін Д. А. Після цього виступили науковий консультант проф. Прус М. П. та рецензенти: проф. Сорока Н. М., проф. Галат В. Ф., проф. Корнюшин В. В. 

Виступає науковий консультант, проф. Прус М. П.


Виступає рецензент, проф. Сорока Н. М.

Виступає рецензент, проф. Галат В. Ф.

У обговоренні взяли акад. НААН України Цвіліховський М. І., проф. Духницький В. Б., проф. Якубчак О. М., проф. Захаренко М. О., проф. Засєкін Д. А. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Кручиненка О. В. до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

Питання №2 – розгляд дисертаційної роботи Пасніченко Олександри Сергіївни, здобувача кафедри нормальної і патологічної анатомії та патофізіології Одеського ДАУ на тему «Морфологічні та біомеханічні характеристики трубчастих качок кросу «Благоварський» у постнатальному періоді онтогенезу», поданої на здобуття ступеня кандидата ветеринарних наук за спеціальністю 16.00.02 «Патологія, онкологія і морфологія тварин». Головував на засіданні професор Малюк М. О.

Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Пасніченко О. С.

Питання задавали проф. Сорока Н. М., проф. Карповський В. І., проф. Томчук В. А., проф. Захаренко М. О., проф. Малюк М. О. Після цього виступили науковий керівник проф. Ткачук С. А. та рецензенти: проф. Костюк В. К. та доц. Ковпак В. В.


Виступає науковий керівник, проф. Ткачук С. А.


Виступає рецензент, проф. Костюк В. К.

Виступає рецензент, доц. Ковпак В. В.

У обговоренні взяли участь проф. Карповський В. І., проф. Сорока Н. М., проф. Якубчак О. М., проф. Засєкін Д. А., проф. Захаренко М. О. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Пасніченко О. С., до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

У розділі «Різне» було розглянуто низку поточних питань.

Cердюков Я. К., заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської
наукової роботи, 18.12.2018 р.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook