Завершено акредитацію освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування»

20 грудня 2018 року
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №28/9-л від 07.12.2018 у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті аграрного менеджменту  з 17 по 19 грудня 2018 року  працювала  експертна комісія з проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

       Експертна комісія у складі:

- голова комісії – завідувач кафедри економіки праці та менеджменту Національного університету харчових технологій, доктор економічних наук, доцент  Березянко Тамара Володимирівна;

- член комісії – завідувач кафедри менеджменту і права Дніпровського державного аграрно-економічного університету, доктор економічних наук, професор Величко Олександр Петрович.

 

 

Члени комісії ознайомилися з матеріалами акредитаційної справи, перевірили достовірність інформації про фактичний стан кадрового, навчально-методичного, наукового, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення, якісних характеристик підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій і адміністрування» зі спеціальністі «Менеджмент» ОС «Магістр» у НУБіП України та його відповідність вимогам чинного законодавства.

 

 

Проректор із навчальної та виховної роботи  Сергій Миколайович Кваша та декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Дмитрович Остапчук,  завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Василь Павлович Горьовий надали вичерпну інформацію про університет, факультет та підготовку фахівців за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій і адміністрування».

 

  

Комісія проаналізувала магістерські роботи, відзначила актуальність тем магістерських робіт, високий рівень їх підготовки  та апробацію результатів дослідження за рахунок участі магістрів в наукових конференціях, семінарах та круглих столах.

 

 

Експерти поспілкувалися з викладачами кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського та магістрами другого року навчання за акредитованою освітньо-професійною програмою.

 

  

   
На завершення експертна комісія Міністерства освіти і науки України склала експертний висновок і відзначила спроможність Національного університету біоресурсів і природокористування України здійснювати підготовку здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій і адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Менеджмент та адміністрування» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

 
 
Василь Павлович Горьовий, д.е.н., професор,
завідувач кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook