Учнів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови №269 міста Києва запросили на навчання

19 грудня 2018, 9:00

18 грудня 2018 року доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф.Гулого НУБіП України Кладницька Лариса Володимирівна провела профорієнтаційні заходи в спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови №269 міста Києва для учнів одинадцятих класів.

Учням та класним керівникам була надана інформація щодо спеціальностей, за якими ведеться підготовка студентів у НУБіП України, повідомлено про наявність військової кафедри, підготовчого відділення та курсів, олімпіади та додаткових балів, які можуть отримати студенти, що будуть відвідувати ці курси.
Також була надана інформація про значну кількість наукових гуртків, спортивних секцій, художньо-самодіяльних колективів, де студенти можуть займатися у вільний від занять час.


Було акцентовано увагу про збільшення ліцензійного обсягу щодо набору на спеціальності в НУБіП України, зокрема на спеціальність «Ветеринарна медицина», що полегшує вступ, оскільки прохідний бал дещо знижується. Особливо зацікавила учнів інформація про проведення «Дня відкритих дверей» для учнів та їх батьків і надійшло прохання передати дирекції школи повідомлення про дати проведення «Дня відкритих дверей» у НУБіП України.


Керівництво школи в особі директора Олени Федорівни та завуча Світлани Іванівни сприяло проведенню профорієнтаційних заходів, за що ми висловлюємо їм велику подяку. І надалі в майбутньому ми будемо співпрацювати з питань надання інформації про НУБіП України та заходи, які будуть цікаві абітурієнтам.
Отже, профорієнтація триває, а наступним етапом її є проведення «Дня відкритих дверей на факультетах» НУБіП України, і бажано, щоб ці заходи проходили саме під час занять студентів, щоб учні реально власними очима бачили навчальний процес.


Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф.Гулого

Кладницька Лариса Володимирівна
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook