Викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей відвідали майстер-клас «Просто про складне»: як зробити «ВАУ» презентацію

17 грудня 2018, 12:06

 Які інструменти використовувати, щоб зацікавити аудиторію? Як спрощувати тексти, що б їх дочитували? Як створювати віжуали, щоб їх переглядали онлайн? Якою має бути контентна стратегія, яка допоможе зробити тексти популярнішими? Відповіді на ці та подібні запитання стали темою дискусії у невимушеній атмосфері на унікальному майстер-класі «Просто про складне»: як зробити «ВАУ» презентацію, зініційованому Центром організаційного розвитку та лідерства ІНТЛ НАУ. Участь у цьому майстер-класі взяли науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету доц. Грабовська І. В. і доц. Березова Л. В.
Спікером майстер-класу був Андрій Шевчук – креатор і стратег, член Координаційної ради громадської організації «СД ПЛАТФОРМА», яка проводить популярні тренінги для викладачів. Андрій Шевчук унаочнив конкретні інструменти, які важливі під час підготовки виступу: фотографії, онлайн-сервіси та основи копірайтингу. Викладачі дізналися прості підходи до ефективної візуалізації, “storytelling” у презентації, спрощення тексту, уникнення канцеляризмів, «лайфхаки» поділу тексту на слайдах, принципи створення останнього ідеального слайда.
Учасники майстер-класу за дві години інтенсивного, якісного і корисного навчання отримали рекомендації, які можна використовувати для підготовки власних виступів, освітніх проектів, презентації стартапів чи власних ідей. Висловлюємо вдячність за проведений майстер-клас Андрію Шевчуку і Центру організаційного розвитку та лідерства ІНТЛ НАУ.


І. В. Грабовська,
в. о. завідувача кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook