Команда механіко-технологічного факультету "Бачок" успішно виступила в першому етапі Чемпіонату Гумору НУБіП України

10 грудня 2018 року
НУБіП України

 Перший етап Чемпіонату Гумору відбувся 6 грудня у актовій залі 3-го корпусу. На сцені був представлений зовсім новий формат гри для НУБіП України. Глядачі гідно оцінили нововведення бурхливими оплесками, адже всім давно зрозуміло, що КВН - вже не в моді, час виходити за звичні рамки. 

Команда механіко-технологічного факультету "Бачок" виступила у такому складі: Лупинос Андрій - капітан команди, Гройссман Стелла, Сутковий Олег, Ященко Богдан, Заєць Євгеній, Долінська Анастасія, Супрун Михайло, Бондаренко Назар, Паламарчук Іван, Фудулакі Володимир, Ногеу Тчоффо Дарес.

Всі вони приклали максимум зусиль для того, щоб здивувати та розсмішити глядачів. Я, як очевидець, можу з впевненістю сказати, що підростає достойна заміна колишній команді МТФ "Каністрі." Тож, дорогу молодим! 

Варто ще сказати пару слів про наш "ультрас", ажде  ми завжди здобуваємо нагороди звяки згуртованості. Тож, поки "Бачок" виступав на сцені, у залі відчувалася така шалена підтримка від всіх присутніх студентів МТФ, що вуха закладало. 

Хоча спочатку тренери не хотіли підводитись, та після батлу в них не лишилось жодних сумнівів. Тепер "Бачок" в надійних руках Аношкіна Олександра.

Чекаємо півфіналу та бажаємо успіху. 

Студентка МТФ групи ТТ 1705

Шатківська Юлія

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook