НАВЧАННЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ ПОСАДОВИХ ВП НДГ НУБІП УКРАЇНИ

8 грудня 2018 року

06 листопада 2018 р. у навчальному корпусі № 11 відбувся іспит з питань охорони праці посадових осіб відокремлених підрозділів НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка» та «Агрономічна дослідна станція», які проходили працеохоронне навчання у Навчально-методичному центрі з охорони праці НУБіП України. Постійно-діюча комісія університету з перевірки знань з охорони праці перевірила у слухачів знання загальних питань з охорони праці, а саме Закону України «Про охорону праці» та відповідних підзаконних актів, Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, Правил пожежної безпеки в України, Правил охорони праці у сільському господарстві.

Навчання організував відділ охорони праці НУБіП України (начальник – В.Б.Голуб). Заняття проводили викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища доценти Т.О.Зубок та Є.І.Марчишина.

Задіяним у навчанні посадовим особам НУБіП України, які успішно склали іспит комісії з перевірки знань, невдовзі буде вручено відповідні посвідчення, затверджені проректором В.А.Ткачуком.

 

 

доц. М.Мотрич


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook