Студентка факультету ветеринарної медицини Маргарита Калініченко – Чемпіонка України зі сноубордінгу

6 грудня 2018, 22:47
м. Київ

     З 19 по 22 березня 2018 року на Закарпатті у м. Драгобрат відбувся Чемпіонат України зі сноубордінгу. Студентка 2-го курсу факультету ветеринарної медицини Маргарита Калініченко у запеклій боротьбі виборола золоту медаль. Наказом Міністерства молоді та спорту України № 2693 від 12.06.18 Маргариті було присвоєно спортивне звання Майстра спорту України зі сноубордінгу. Також, треба відмітити, що вона неодноразово ставала призером та чемпіоном Всеукраїнських та міжнародних змагань з різних видів сноубордінгу, тому її було включено до збірної команди України.

     Підготовка до Чемпіонату України та навчально-тренувальні заняття зі сноубордінгу частково проводяться на спортивній базі університету за науково-методичного супроводу професора кафедри фізичного виховання НУБіП України Краснова В.П.
     На жаль на останньому тренувальному зборі у Австрії у листопаді 2018 року Маргарита отримала прикру травму правої руки і зараз знаходиться на лікуванні.

     Вітаємо Маргариту з перемогою, присвоєнням спортивного звання та бажаємо їй швидкого одужання і майбутніх спортивних досягнень у цьому нелегкому олімпійському виді спорту!

Микола Костенко
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічний факультет

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook