Відбулося засідання Науково-технічної вченої ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин

7 грудня 2018 року

6 грудня 2018 року в конференц-залі навчального корпусу № 12 відбулося засідання Науково-технічної вченої ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин. Згідно порядку денного, до якого не було внесено ніяких змін та доповнень, розглядали 3 питання, а також «різне».
Питання №1 – розгляд дисертаційної роботи Грушанської Наталії Геннадіївни, здобувача кафедри терапії і клінічної діагностики, на тему «теоретичне та експериментальне обґрунтування неінвазивних методів діагностики порушень обміну мінеральних речовин у великої рогатої худоби та свиней», поданої на здобуття ступеня доктора ветеринарних наук за спеціальністю 16.00.01 «Діагностика і терапія тварин». Головував на засіданні професор Засєкін Д. А. (голова ради).

Відкриває засідання голова ради проф. Засєкін Д. А., секретар – доц. Михальська В. М.

Підтримати Наталію Геннадіївну Грушанську на засідання ради прийшли співробітники кафедри терапії і клінічної діагностики.

Члени ради за роботою

Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Грушанська Н. Г.

Питання задавали проф. Недосєков В. В., проф. Духницький В. Б., проф. Захаренко М. О., проф. Малюк М. О., проф. Прус М. П., проф. Ткачук С. А., проф. Мазуркевич А. Й., доц. Вальчук О. А., проф. Засєкін Д. А. Після цього виступили науковий консультант акад. НААН України Цвіліховський М. І. та рецензенти: доц. Долецький С. П., проф. Томчук В. А. та проф. Чубов Ю. О.

Запитання дисертанту задає проф. Недосєков В. В.


Запитання дисертанту задає проф. Духницький В. Б.


Запитання дисертанту задає проф. Прус М. П.

Запитання дисертанту задає проф. Ткачук С. А.

Запитання дисертанту задає доц. Вальчук О. А.

Виступає науковий консультант, акад. НААН України Цвіліховський М. І.


Виступає рецензент, доц. Долецький С. П.

Виступає рецензент, проф. Томчук В. А.

У обговоренні взяли участь проф. Духницький В. Б., проф. Данчук В. В., доц. Шарандак П. В., проф. Сорока Н. М., проф. Мазуркевич А. Й., проф. Захаренко М. О., проф. Ткачук С. А., проф. Засєкін Д. А. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано пропозицію: рекомендувати дисертаційну роботу Грушанської Н. Г. до розгляду в спеціалізованій вченій раді. За цю пропозицію було проголосовано «за» одноголосно.

В обговоренні дисертації виступає проф. Духницький В. Б.

В обговоренні дисертації виступає проф. Данчук В. В.

В обговоренні дисертації виступає доц. Шарандак П. В.


В обговоренні дисертації виступає проф. Сорока Н. М.


В обговоренні дисертації виступає проф. Мазуркевич А. Й.

Заключне слово бере дисертант, доц. Грушанська Н. Г.

Питання №2 – розгляд дисертаційної роботи Клюцук Марини Русланівни, здобувача кафедри нормальної та патологічної морфології і фізіології Подільського державного аграрно-технологічного університету, на тему «Науково-експериментальне обґрунтування регуляції рухової активності свиней на дорощенні», поданої на здобуття ступеня кандидата ветеринарних наук за спеціальністю 03.00.13 «Фізіологія людини і тварин». Головував на засіданні голова ради, проф. Засєкін Д. А.

Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Клюцук М. Р.

Питання задавали проф. Захаренко М. О., проф. Якубчак О. М., проф. Малюк М. О., доц. Сердюков Я. К., проф. Прус М. П., проф. Мазуркевич А. Й., доц. Вальчук О. А. Після цього виступили науковий керівник проф. Данчук В. В. та рецензенти: проф. Карповський В. І. та доц. Костенко В. М.

Запитання дисертанту задає проф. Захаренко М. О.

Запитання дисертанту задає проф. Якубчак О. М.


Запитання дисертанту задає проф. Малюк М. О.

Запитання дисертанту задає проф. Прус М. П.

Виступає науковий керівник, проф. Данчук В. В.

У обговоренні взяли участь проф. Захаренко М. О., проф. Малюк М. О., проф. Сорока Н. М., проф. Ткачук С. А., проф. Засєкін Д. А. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Клюцук М. Р. до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

В обговоренні дисертації виступає проф. Сорока Н. М.

В обговоренні дисертації виступає проф. Ткачук С. А.

Питання №3 – про атестацію аспірантів факультету ветеринарної медицини у 2018 році. Доповідав голова атестаційної комісії, проф. Засєкін Д. А. Результати атестації було одноголосно вирішено визнати задовільними. 

Про результати атестації аспірантів доповідає голова ради, проф. Засєкін Д. А.

У розділі «Різне» було розглянуто низку поточних питань.

Cердюков Я. К., заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської
наукової роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook