Жіноча команда факультету інформаційних технологій - переможниця Спартакіади студентів НУБіП України з волейболу

5 грудня 2018 року
м. Киів, НУБіП України

4 грудня завершились змагання 62-ої спартакіади студентів НУБіП України з волейболу серед жіночих команд. До фінальної частини змагань, які тривали з 13 листопада, вийшли команди факультетів конструювання та дизайну, аграрного менеджменту, інформаційних технологій та ННІ лісового і садово-паркового господарства.

У запеклій боротьбі 3-тє місце виборола команда факультету конструювання та дизайну, яка з рахунком 2:1 перемогла команду ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Команда факультету конструювання та дизайну

У фінальній грі, яка пройшла у напруженій цікавій боротьбі, за звання переможця Спартакіади студентів нашого вишу команди вели вперед капітани команд разом з деканами факультетів. Микола Остапчук, декан факультету аграрного менеджменту і Олена Глазунова, декан факультету інформаційних технологій стоячи на ігровому майданчику разом з запасними гравцями неабияк хвилювалися, як могли підбадьорювали своїх вихованців, підтримували студентів у будь якій ситуації, разом з гравцями команди раділи за влучні удари і прикрі помилки, надихали команду на боротьбу до останньої подачі. Після двох партій рахунок був нічийний 1 : 1. Вигравши вирішальну третю партію чемпіоном став факультет інформаційних технологій, у підсумку обігравши дівчат з факультету аграрного менеджменту з рахунком 2:1.

 

Команда факультету інформаційних технологій

Команда факультету аграрного менеджменту

Нагородження призерів змагань проводив Сергій Кваша проректор з навчальної і виховної роботи і Геннадій Ржевський директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку.

 

Вітаємо переможців і призерів змагань, усіх учасників волейбольного  свята!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету.

Фото Дар`ї Ковтун.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook