На кафедрі інформаційних систем триває профорієнтаційна робота.

29 листопада 2018 року
НУБіП України

     29 листопада на факультеті інформаційних технологій  була проведена профорієнтаційна робота  з учнями 11 класу спеціалізованої школи № 216 Оболонського району м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови.
     Під час зустрічі з майбутніми абітурієнтами декан факультету, д.пед.н. Глазунова О.Г. розповіла про різні спеціальності та кафедри факультету інформаційних технологій. Наголошено на  можливостях навчання в одному з найбільших університетів України, який входить до ТОП-10 кращих закладів вищої освіти України. Деканом наведено переваги навчання на факультеті, основними з яких є якісна матеріальна та інформаційна база, наукова та навчально-методична робота, а також різноманітне дозвілля студентів. Зазначено, що для майбутніх абітурієнтів є можливість навчатися у Microsoft Imagine Academy, Cisco Academy, центрі компетенцій 1С.


     Завідувач кафедри інформаційних систем, проф. Швиденко М.З. ознайомив учнів та запросив на навчання на нову та особливо перспективну спеціалізацію «Цифрова економіка» спеціальності 051 «Економіка». Михайло Зіновійович зазначив, що нині цифрова економіка є особливо важливим чинником соціально-економічного розвитку суспільства, саме вона спроможна досить швидко підвищити рівень ВВП країни. Зауважено, що в агропромисловій сфері завдяки цифровим технологіям передові агроформування збільшують рівень прибутковості з 30% до 90%.



     Учням було детально охарактеризовано основні навчальні курси даного напряму: технології штучного інтелекту, електронна комерція,  аналітика великих даних, технологія блокчейн тощо.

 

             


 
     Учні зацікавилися спеціалізацію «Цифрова економіка» та навчанням в англомовних групах, різними міжнародними програмами щодо обміну студентами та перспективами працевлаштування після закінчення навчання, а також можливістю проходження практики на вітчизняних підприємствах та за кордоном.

 


Харченко В.В., доцент кафедри інформаційних систем

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook