Етика бізнесу: деталі мають значення

4 грудня 2018 року

 

    На виконання доручення ректорату, за сприяння дирекції ННІ післядипломної освіти викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму активно підвищують свою кваліфікацію та рівень професіоналізму. Так, весь минулий тиждень доцент кафедри Вікторія Самсонова була слухачкою курсу «Деталі мають значення» першої школи ділових манер та комунікацій «Etiquette School».
     «Цей курс надасть набір інструментів, які допоможуть почувати себе впевнено у будь-якому діловому середовищі. Допоможе сформувати ваш діловий імідж та відповідати йому. Все це - деталі, які дійсно мають значення». Саме цими словами розпочала свої лекції експерт з етикету і дипломатичного протоколу, формування корпоративної культури Наталія Адаменко.
     Тиждень був насичений цікавою інформацією з основних правил ділового етикету, освоєння технік вербальної та невербальної комунікацій, розкриття особливостей етикету мовного спілкування. Лектор яскравими прикладами розкрила сучасні аспекти зовнішнього вигляду ділової людини. Після кожної лекції дуже цікавою та корисною була секція запитань та відповідей. Всі учасники курсу отримали практичні поради та неоціненний досвід спілкування з легендою ділового протоколу України.


   

      Отримавши вагомий багаж знань, слухачі курсу чітко зрозуміли, що це крок до якісних трансформацій, потужної мотивації та натхнення.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook