Студія естрадного співу «Voytvoice» на Х ювілейному міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна об’єднує світ»

25 листопада 2018 року
м. Київ

 24-25 листопада у місті Києві відбувся Х ювілейний міжнародний фестиваль-конкурс «Україна об’єднує світ». Учасники студії «Voytvoice»вже не вперше змагалися за перемогу, адже влітку, після тріумфальної перемоги у Скадовську, отримали особисті запрошення на десятий ювілейний фестиваль від голови журі - переможця Голосу Країни, Олександра Клименка.

В цьому році головою журі була незрівнянна актриса, Герой України, Народна артистка, Жінка-Легенда - Ада Миколаївна Роговцева, від якої конкурсанти отримали безцінні поради, почули натхненні слова та підтримку. Приємно було представити країну, наш славетний Університет, на такому високому рівні, де поряд з нашою молоддю виступали талановиті та навіть професійні артисти з Литви, Білорусі, Америки, Румунії, Грузії, Молдови. Під керівництвом доцента кафедри культурології, Войтюк Ірини Віталіївни був якісно і досконало підібраний репертуар, з яким кожен зі студентів максимально яскраво розкрив свій творчий потенціал, а деякі учні стали навіть улюбленцями публіки. І як результат – до нашої скарбнички додалися: 1місце - Халонєн Дмитро, 1 місце – Лукашук Дарина, 2 місце – Кирилюк Дарина, 3 місце – Крупський Владислав.

Дружня підтримка, командний дух, та піднесений настрій створювали атмосферу свята, добра і радості, де в тісному колі друзів представники різних країн творчо взаємодіяли, спілкувалися, обмінювалися контактами. Дуже приємно бути відзначеними членом журі міжнародного рівня в естрадному жанрі, Скопець Наталією, і отримати персональні запрошення на міжнародний фестиваль в Білорусі.

Уклінно дякуємо нашому педагогу по вокалу, керівнику, ідейному натхненнику Войтюк Ірині Віталіївні. Бажаємо майбутніх перемог і творчих успіхів студії естрадного співу «Voytvoice».

Студентка 3курсу гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Кирилюк Дарина.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook