Провідна консалтингова компанія України «EBS» продовжує співробітництво з кафедрою обліку та оподаткування

2 грудня 2018 року

 Взаємодія освіти з бізнесом, суб’єктами ринку праці – це один з інструментів, який є високо затребуваним сучасним суспільством. Освітній процес вже неможливо уявити без його інтеграції з виробництвом, а розвиток  дуального навчання залишається актуальним питанням в закладах вищої освіти. Не викликає сумніву необхідність системи дуальної цільової підготовки майбутніх фахівців з обліку та оподаткування, яка зорієнтована на реальні потреби ринку праці, інтеграцію та уніфікацію бухгалтерського обліку в умовах діяльності конкретних суб’єктів господарювання, соціальні та кар’єрні вимоги студентства.  У цьому контексті кафедра обліку та оподаткування  продовжує розвивати співпрацю з роботодавцями та діловими партнерами. Зокрема, 27 листопада  2018 року студенти – бакалаври та студенти–магістри спеціальності «Облік і оподаткування» мали нагоду поспілкуватися з Анастасією Рощиною-Ткаченко – HR-менеджером  міжнародної консалтингової компанії «EBS».

Анастасія розповіла присутнім про особливості проходження ділового інтерв’ю для стажування, перспективи набуття практичного комплексного досвіду за доволі широким спектром послуг, які надає компанія «EBS» (аутсорсинг бухгалтерського обліку, складання звітності за міжнародними стандартами (МСФЗ), оподаткування та аудит, трансфертне ціноутворення та ін.).

    

Як зазначила Анастасія, навчання майбутніх бухгалтерів, аудиторів, фахівців з оподаткування в умовах реальної практики створює високу мотивацію отримання  знань та набуття професійних навичок, оскільки їх якість безпосередньо пов’язана з виконанням службових обов’язків на робочих місцях.  Для тих студентів, хто дійсно прагне отримувати нові знання, професійно й прогресивно розвиватись в компанії «EBS» передбачено безкоштовне навчання за програмами сертифікації СІРА, АССА та ін.

Бажаємо нашим конкурсантам успіхів на шляху до кар’єрного зростання, й високої конкурентоздатності на ринку праці.

                                   Наталія  Кузик, доцент кафедри  

обліку та оподаткування  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook