Ніжинський агротехнічний коледж гостинно зустрічає гостей

28 листопада 2018 року

27 листопада Ніжинський агротехнічний коледж радо зустрічав гостей – делегацію учнів 9 класу Ніжинської загальноосвітньої школи № 2 на чолі з директором закладу Матях Людмилою Анатоліївною. Ця зустріч, яку було давно заплановано, проходила в рамках профорієнтаційного проекту «Обери професію – обери майбутнє» за участі й підтримки Ніжинського міськрайонного центру зайнятості, зокрема  фахівця з профорієнтації Бондаренко Ірини Анатоліївни.  

        Перед присутніми виступила директор коледжу Литовченко Олена Володимирвна, яка розповіла про те, що коледж є відокремленим підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України – флагману аграрної освіти в Україні, який займає високі позиції в рейтингах, має статус національного й потужну матеріально-технічну базу; ознайомила гостей із навчальними підрозділами навчального закладу, організацією освітнього процесу, матеріально-технічною базою, можливістю ступеневої освіти й наголосила на перевагах навчання в коледжі. Цікавою стала для гостей інформація про  діяльність студентської ради коледжу, безліч заходів, організаторами та учасниками яких є студенти коледжу. Із задоволенням гості слухали про успіхи студентів у культурно-масовій роботі, спортивній та громадській діяльності, про можливість усіх бажаючих реалізувати свої таланти в спортивних секціях або гуртках художньої самодіяльності.

       Далі було надано слово викладачам коледжу, керівникам студентських наукових гуртків Кубраку Руслану Дмитровичу та Микулі Олександру Сергійовичу, які разом зі студентами продемонстрували лише частину своїх здобутків, тим самим викликавши неабиякий інтерес в учнів.
       Після цього була екскурсія  навчальним корпусом, школярі мали змогу зустрітися з викладачами й подивитися, де безпосередньо проходять навчальні заняття студентів.

       Кожен із гостей, сподіваємося майбутніх наших абітурієнтів, на згадку про зустріч отримав рекламні матеріали про коледж.

        Щиро дякуємо Матях Людмилі Анатоліївні та Бондаренко Ірині Анатоліївні за допомогу в організації зустрічі й сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.
Висловлюємо всім майбутнім абітурієнтам
щиру вдячність за бажання навчатися
у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж»!
 
Тетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook