"The UN sustainable development goals. Global biodiversity and environmental changes".

28 листопада 2018 року

 За підтримки кафедр романо-германських мов і перекладу та іноземної філології і перекладу 28 листопада відбулася зустріч студентів та викладачів з David Ligouy, який подорожує по всьому світу на чудернацькому велосипеді пропагуючи рух за мир та збереження довкілля.

 
В інтерактивній формі всі присутні обговорювали глобальні Цілі сталого розвитку, які були затвердженні ОНН і яких на сьогодні дотримуються всі країни світу. Студенти дізнались, що таких цілей є 17 і змогли самостійно назвати основні з них: подолання бідності, голоду, забезпечення здорового способу життя, якісна освіта, гендерна рівність тощо.
 
 
 
Особливе зацікавлення та неймовірне захоплення викликав транспортний засіб гостя – його "solarbike" (сонячний велосипед), який не шкодить навколишньому середовищу, займає менше місця, ніж звичайний автомобіль, але, на жаль, не зовсім пристосований до українського клімату та доріг.
 
 
 
 
 
 
Девід показав свій PAIX прапор (з французької "мир"), з яким подорожує по світу, збираючи підписи та побажання. Звісно, він не міг поїхати без автографу від студентів нашої рідної Alma Mater.
 
 
Наступна зупинка Девідам. Катовіце, Польща, де відбудеться щорічна конференція ООН з питань зміни клімату! Побажаємо нашому гостю щасливої подорожі і наснаги у його діяльності!
 
 
 
Буднік Ольга,
cтудентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook