Завершилась акредитація освітньо-професійних програм «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

30 листопада 2018, 9:20

28 листопада 2018 року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України завершилась акредитація двох освітньо-професійних програм «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

     Члени експертної комісія у складі доктора ветеринарних наук, професора, завідувача кафедри мікробіології, фармакології та епізоотології Житомирського національного агроекологічного університету Галатюка Олександра Євстафійовича, професора кафедри ветеринарного акушерства, внутрішньої патології та хірургії факультету ветеринарної медицини і технологій у тваринництві Подільського державного аграрно-технічного університету, доктора ветеринарних наук, професора Желавського Миколи Миколайовича завідувача кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки якості продуктів тваринництва Сумського національного аграрного університету, доктор ветеринарних наук, професора Фотіної Тетяни Іванівни, завідувача кафедри ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини Харківської державної зооветеринарної академії, доктора ветеринарних наук, професора Яценка Івана Володимировича продовжили знайомлення з кадровим забезпеченням, методичним та матеріально-технічним забезпеченням освітньо-професійних програм випускових кафедр.

     Члени експертної комісії в другий та третій день роботи відвідали ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс»навчально-наукову лабораторію «Банк крові дрібних тварин», кафедри мікробіології, вірусології і біотехнології; анатомії, гістології і патоморфології ім. акад. В.Г. Касьяненка; епізоотології та організації ветеринарної справи і детально ознайомились із підготовкою магістрів у спеціалізованих навчальних лабораторії. Також були написані магістрами випускного курсу комплексні контрольні роботи з дисциплін професійної і практичної підготовки ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» і комісія високо оцінили їх якість.

     Особливе приємне враження комісія отримала під час відвідування навчально-наукових лабораторій, у яких проходить підготовка магістрів за магістерською програмою «Превентивні технології забезпечення здоров’я собак і котів».

     У завершення експертна комісія Міністерства освіти і науки України склала експертний висновок і відзначила про спроможність факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України здійснювати підготовку здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Ветеринарна медицина» зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та за освітньо-професійною програмою «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Експертний висновок ОПП «Ветеринарна медицина»
Експертний висновок ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

Василь Данілов, Юрій Жук,
заступники декана

(За матеріалами центрального сайту) 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook