Участь викладачів коледжу у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука»

2 листопада 2018 року

1 листопада 2018 року Науково-методичний центр «Агроосвіта» разом із Федерацією органічного руху України організували Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Органічне агровиробництво: освіта і наука».

Метою конференції було об'єднання зусиль галузевих підприємств та установ, фермерських господарств, наукових та освітніх закладів, зацікавлених у виробництві, переробці безпечної та якісної продукції, збереження та використання природних ресурсів, запровадження, удосконалення інноваційних органічних технологій в аграрній галузі.

 

У заході приймали участь науковці із Швейцарії, Федерації органічного руху України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, асоціації «БіоЛан» та інших виробничих кампаній, ННЦ «Інститут землеробства УААН» та представники 22 вищих навчальних закладів України.

 

ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» представляли методист навчально-методичного підрозділу, викладач дисципліни «Основи агрономії» Наталія Лавська та викладач дисципліни «Трактори і автомобілі» Станіслав Дейнека.

 

Основними напрямами дискусії стали впровадження органічних технологій у виробництво задля збереження навколишнього природного середовища; роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки; органічні технології виробництва рослинництва і тваринництва; поширення досвіду та інформації щодо ролі органічних технологій в аграрному виробництві; роль освіти у підготовці фахівців з органічного виробництва.
При підведенні підсумків конференції були виокремлені цінні практичні поради щодо сприяння динамічному та ефективному розвитку органічного руху в Україні.

Наталія Лавська, методист навчально-методичного
підрозділу, викладач дисципліни «Основи агрономії»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook