Наукова осінь 2018 року: ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Фіскальна політика: теоретичні та практичні аспекти юридичної науки»

23 листопада 2018 року

23 жовтня 2018 року у м. Ірпінь в Університеті державної фіскальної служби України відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Фіскальна політика: теоретичні та практичні аспекти юридичної науки». У конференції крім вітчизняних учасників також брали участь гості з Азербайджану, Республіки Білорусь, Республіки Казахстан та Польщі. Національний університет біоресурсів і природокористування України представляв професор кафедри теорії та історії держави і права Олександр Бригінець.

 

В ході дискусії було зосереджено увагу на методологічних засадах дослідження складових фінансової політики держави у сучасних умовах, особливостях її правового забезпечення як ключового елемента національної економіки держави, проблемах забезпечення фіскальної політики в умовах економічної кризи та ролі органів публічної влади у даному процесі.


 

Олександр Бригінець виступив з доповіддю «Глобалізація як важливий елемент світового економіко-правового простору», в якому акцентував увагу на проблемі розвитку світового розвитку глобалізація, що включає в себе створення своєрідного «нового міжнародного економічного порядку», який вимагає організації або перебудови інституту правового забезпечення багатьох процесів, що відбуваються у нашій державі.

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та історії держави і права

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook