Відбулося засідання круглого столу присвяченого 100-річчю від дня народження професора БОРЩА Михайла Степановича

20 листопада 2018 року
НУБіП України

Відбулося засідання круглого столу присвяченого 100-річчю від дня народження колишнього завідувача кафедри зоогігієни, проектування та будівництва тваринницьких об’єктів Української сільськогосподарської академії, професора БОРЩА Михайла Степановича (19.11.1918–13.11.1995).

З привітальним словом до учасників звернувся декан факультету ветеринарної медицини НУБіП України академік Цвіліховський Микола Іванович.

Участь у заході також узяли члени кафедри гігієни тварин та санітарії ім. професора А.К. Скороходька, та інших кафедр факультету ветеринарної медицини, родичі Борща Михайла Степановича: син Григорій Михайлович з дружиною, онуки Дмитро, Олександр, Оксана.

Професор Захаренко М.О. зробив доповідь на тему «Професор Борщ Михайло Степанович – відомий вчений, педагог, громадський діяч». Спогадами про М.С. Борща та співробітників кафедри в період з 1960- 1990 рр., підготовку кадрів, наукову і громадську роботу поділилися доц. Совенко Л.В. та професор Гопка Б.М.

Григорій Михайлович Борщ поділився спогадами про батька, зазначивши, що професор М.С. Борщ брав активну участь у громадському житті університету і факультету, творчо й натхненно працював до останньої хвилини свого життя.

Кучерук М.Д.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook