Навчання з охорони праці у ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж»

22 листопада 2018, 10:17

З 13 по 20 листопада 2018 р. у ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» було проведено навчання з охорони праці посадових осіб, викладачів та працівників коледжу. Навчання проводив Навчально-методичний центр з охорони праці НУБіП України за організаційної підтримки відділу охорони праці НУБіП України (начальник відділу – В.Б.Голуб). Активну участь в організації проведення навчання та атестації взяв директор коледжу В.І.Альохін.

Після закінчення навчання іспит у слухачів приймали члени постійно-діючої комісії з перевірки знань з охорони праці НУБіП України, створеної на підставі наказу ректора НУБіП України від 6 грудня 2017 р. № 1235. Зокрема перевіряли знання загальних питань з охорони праці, а саме Закону України «Про охорону праці», правил електробезпеки, пожежної безпеки та ін. Увагу було звернено на виконання працівниками своїх обов’язків з охорони праці, знання нормативів безпеки та гігієни праці, забезпечення всебічного захисту студентів під час виконання практичних робіт. Суттєво допоміг підготуватися до іспиту слухачам навчальний посібник для самостійного навчання з охорони праці, розроблений на кафедрі охорони праці та інженерії НУБіП України та розданий слухачам у перший день навчання.

Загалом навчання та атестацію з охорони праці на наступні 3 роки пройшли 43 працівники коледжу, про що вони отримали відповідні посвідчення.

 

 

доц М.Мотрич


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook