Про рекомендацію Поляковського Василя Михайловича на посаду доцента

19 листопада 2018, 12:28
НУБіП України кафедра гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька

На підставі рішення засідання кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька (протокол № 4 від 19 листопада 2018 року), у відповідності до конкурсу, який оголошений наказом від 24.10.2018 р. № 1658-к на заміщення посади доцента кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька доцент Поляковський Василь Михайлович рекомендований на посаду доцента кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України

Доцент Поляковський В.М. на високому методичному рівні читає лекції та проводить лабораторні заняття з навчальних дисциплін: «Ветеринарна санітарія та гігієна» (для студентів ОС «Бакалавр» ФВМ СТН спеціальність 211 «Ветеринарна медицина»), «Ветеринарна екологія» (для студентів ОС «Бакалавр» ФВМ спеціальність 211 «Ветеринарна медицина»). Середньорічне педагогічне навантаження виконує у повному обсязі.

Доц. Поляковський В.М. є автором та співавтором понад 170 наукових та навчально-методичних праць (84 – за останні 7 років), в тому числі: 8 монографій, 12 навчальних посібників, 4 словника, 11 методичних вказівок, 2 науково-практичні рекомендації.

Доцент Поляковський В.М. є членом робочої групи з диспансеризації тварин у ВП НДГ НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» та ВП НУБіП України «Немішаєвський агротехнічний коледж». Виконує обов’язки секретаря кафедри.

Щорічно приймає участь у міжнародних та всеукраїнських наукових конференціях. Є науковим керівником студентського наукового гуртка «Ветеринарна санітарія» та магістерських робіт. Виконує обов’язки наставника студентської групи 2 курсу 8 групи. Підвищував кваліфікацію з напряму «Розведення чорних африканських страусів у птахо господарствах України» Свідоцтво про підвищення кваліфікації 12СПВ 076409, 20 червня 2014 р. Підвищував кваліфікацію у ВАТ "Терезине" Київська обл. з напряму «Сучасні системи утримання великої рогатої худоби», Наказ №1904С від 29.10.2015 р. Стажування у Вроцлавському університеті. Сертифікат WWWZ.0000.442.22.2015/16 23.08.2016 р. h- індекс =3.

На посаді доцента кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька проявив себе не лише як науковець, але й як кваліфікований, компетентний педагог. Толерантний і працелюбний, він поєднує науково-методичну ерудицію та високу культуру спілкування, постійно підвищує свій професійних рівень, користується заслуженим авторитетом серед студентів та колег.

Особистий рейтинг за 2017 рік становить 2,0.

 

Під час таємного голосування були присутні 8 науково-педагогічних працівників кафедри з 8.

Роздано бюлетенів – 8;

Виявлено в урні – 8.

«ЗА» – 8;

«ПРОТИ» – немає;

«НЕДІЙСНИХ БЮЛЕТНІВ» – немає.

На підставі таємного голосування рішення прийнято одноголосно.

Враховуючи вище викладене, кафедра вважає, що є достатні підстави рекомендувати кандидата ветеринарних наук Поляковського Василя Михайловича на посаду доцента кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України терміном на 5 років.

 

к.вет.н., Кучерук Марія Дмитрівна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook