Ukrainian Energy Week '18

20 листопада 2018, 12:21
м. Київ

19.11.2018  відбулося відкриття третього форуму під назвою «Вічний двигун».

На цьому заході було порушено такі питання як:

1.  Інтеграція українського газового ринку з ЄС.

2.  Реформа та розвиток ринку газу в Україні.

3.   Видобуток газу в Україні.

4.   Нафта в Україні.

На особливу увагу заслуговує виставка від відомих художників України: Тетяни Василенко, Ольги Адам, Олега Юрова. Мені видалася можливість поговорити один на один з Тетяною Василенко.

 

Тетяна Василенко працює і живе в Києві. Тетяна Василенко член Союзу художників України. У 1997г. закінчила Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. Михайла Бойчука. Працює в авторській техніці «об'ємного живопису». Стилістика картин Тетяни Василенко відображає активний творчий пошук поєднання вільної чуттєвої експресії і сюжетної структури картини; художній пошук взаємодії зрозумілих асоціативно і зорових образів з необмеженістю художніх прийомів вираження художньої ідеї, також свіжих і сміливих колірних рішень; це включає також і авторські інновації чисто технічного втілення задуму. Роботи Тетяни Василенко знаходяться в приватних колекціях в США, Німеччині, Швейцарії, Кувейті, Росії, Україні. Картини Тетяни Василенко неодноразово відбиралися в онлайн-колекції однієї з провідних галерей у світі Saatchi Gallery (Лондон, Великобританія).

Також були порушені питання з приводу дивовижних картин Тетяни, на які я отримала багато розгорнутих відповідей.

Тетяна малює майже тільки абстрактні картини і намагається донести людям любов до абстракціонізму. Експресивна манера Тетяни, відкритість та розкутість творчого підходу створюють особливу атмосферу та притягує до її творчості, яка зачаровує.

 

Мої враження просто не передати словами. Ніколи не була на подібних заходах, відкрила для себе дуже багато нових і різних напрямків для розвитку себе.

Бажаю всім відвідати такий захід як Ukrainian Energy Week’18. Наш  відеозвіт:

 

 

Журналіст Вегнер А.І.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook