Нові здобутки гуртка «Актуальні проблеми психології»

20 листопада 2018, 21:12

      Член наукового гуртка «Актуальні проблеми психології» Скочек Олександра та керівник гуртка Шамне А.В. взяли участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Соціалізація і ресоціалізація особистості в умовах сучасного суспільства», яка відбулася 8-9 листопада 2018 року на факультеті психології КНУ.
       Вони відвідали пленарне та секційні засідання конференції.

      У межах конференції обговорювалися проблеми професійної, економічної, етнічної, політичної, медіа- та Інтернет соціалізації особистості; практики психологічної допомоги у процесах соціалізації і ресоціалізації особистості; актуальні питання освітньої соціалізації в умовах неперервної освіти; потенціал формальної та інформальної соціалізації як умови особистісного зростання людини тощо.
    Олександра взяла участь у організаційно-діяльнісній грі «Нормативне регулювання психологічної діяльності в Україні» (керівник – професор Юрій Швалб) та низці майстер-класів провідних фахівців у галузі практичної психології: «Діалог зі своїм внутрішнім Я», «Трансформаційна психологічна гра як модель соціальної взаємодії» тощо.
     

      Результати участі представлено у збірнику матеріалів конференції (тези). Шамне А.В., Скочек О.Є. Сутність процесу соціалізації як дихотомії «індивідуальне – соціальне». Соціалізація і ресоціалізація особистості в умовах сучасного суспільства, 8-9 листопада 2018 р. К.:  Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції / За заг. редакцією Власової О.І., Дембицької Н.М., Запеки Я.Г., – К.: «Віваріо». 2018. С. 171-172.
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook