Вирівнювальні курси з математики: оцінюємо якість знань

19 листопада 2018, 14:27

   Математика, як наука, дуже важлива для технічних спеціальностей і є основою для вивчення професійно орієнтованих дисциплін. З метою вирівнювання математичних знань та покращення вивчення вищої математики, а в майбутньому дисциплін за фахом, були запроваджені в Національному університеті біоресурвів і прирородокористування, зокрема ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, вирівнювальні курси з елементарної математики, до яких долучилась і кафедра вищої та прикладної математики.
   Заняття тривали з вересня по листопад 2018 року. Першокурсники повторили та поглибили свої знання з алгебри, геометрії, вступу до математичного аналізу, що полегшить їм вивчення основ лінійної алгебри, векторної алгебри, аналітичної геометрії, диференціального та інтегрального числення функцій однієї та багатьох змінних.
  Ми запитали студентів 1 курсу факультету інформаційних технологій про доцільність та враження від проведення занять. Студенти, які навчаються за спеціальністю «Комп´ютерні науки»: Семенко Аліна, Андрієнко Вікторія, «Комп'ютерна інженерія»: Шадрін Євген, Вівдич Павло схвально відгукнулись на проведення таких курсів. Так, зокрема, Вівдич П. сказав:
 - Я пригадав матеріал, який забувся за літні канікули. Мені стало легше розв’язувати задачі.
Семенко Аліна КНІ,1 група:
 - Розв'язували цікаві завдання, які допомогли з'ясувати деякі моменти при рішенні завдань.
Шадрін Євген КНІ, 1 група:
 - Було дуже цікаво, я згадав шкільну програму.

   

   
   

   Підсумовуючи результати проведеної роботи викладачами та студентами, переконались, що курси були доцільні і своєчасні. Заняття підвищили якість математичних знань першокурсників та покращили взаємодію між студентами і викладачами.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook