Викладачі кафедр романо-германських мов і перекладу та англійської філології взяли участь у 2 Форумі фахівців англійської мови

10 листопада 2018, 17:00
Міжнародний освітньо-методичний центр Pearson-Dinternal Education

   9-10 листопада 2018 р. викладачі кафедр романо-германських мов і перекладу та англійської філології взяли участь у 2 Форумі фахівців англійської мови (2nd Forum for ELT Professionals), організований Міжнародним освітньо-методичним центром Pearson-Dinternal Education. Учасники Форуму мали змогу зустрітися і поспілкуватися з Майком Мейером (Mike Mayor) – відомим англійським лексикографом, одним з авторів і редактором авторитетного видання Longman Dictionary of Contemporary English. Саме цей словник впродовж багатьох років був настільною книгою багатьох професіоналів та любителів англійської мови в усьому світі, а сьогодні його електронна версія активно використовується студентами.

  


    Спеціальним гостем Форуму став ще один знаний дослідник-практик англійської мови – Еван Френдо (Evan Frendo), один із авторів нового підручника “Business Partner”. Усі учасники Форуму отримали примірник у подарунок, мали змогу ознайомитися з ним детально, а також дізнатися більше про нові підходи і тенденції у сучасній світовій методиці викладання англійської мови як іноземної.
Спікерами Форуму були також Шон Харті (Sean Harty), засновник і директор Міжнародного освітнього центру Pearson-Dinternal, Майкл Хадсон (Michael Hudson), старший академічний консультант з питань вищої освіти в компанії Pearson-Dinternal та інші запрошені гості.

  


    Два дні роботи Форуму були насичені цікавими виступами, зустрічами, дискусіями, спілкуванням з однодумцями.
Дякуємо Міжнародному освітньо-методичному центру Pearson-Dinternal Education за захід, проведений на такому високому рівні, та чекаємо подальших зустрічей.

Любов Козуб та Оксана Захуцька,
доценти кафедри романо-германських мов і перекладу
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook