ЧЕРНІГІВЩИНА – ОДИН ІЗ НАЙПЕРШИХ ПРІОРИТЕТІВ ПРОФОРІЄНТАЦІЇ ДЛЯ НАШОГО УНІВЕРСИТЕТУ

18 листопада 2018 року

Козелецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Чернігівської області заснована в 1985 році. Вона є опорною школою Козелецького освітнього округу, до якого входять 11 навчальних закладів освіти району: Козелецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Лихолітська ЗОШ І-ІІ ступенів, Білейківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Пархимівська ЗОШ І-ІІ ступенів, Скрипчинська ЗОШ І-ІІ ступенів, Риківська ЗОШ І-ІІ ступенів, Петрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Нічогівська ЗОШ І-ІІ ступенів, Стависька ЗОШ І-ІІІ ступенів, Данівська ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Саме тут 13 листопада 2018 року було організовано профорієнтаційний захід для учнів випускних класів, який провів професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Трокоз Віктор Олександрович.
На початку заходу проф. Трокоз В. О. зустрівся з директором школи Татарчук Оленою Володимирівною.


Під час розмови було наголошено на тому, що ринок праці диктує свої умови і сьогодні є можливість допомогти учням виявити їх здібності. Саме тому тісна співпраця закладів вищої освіти із школами допоможе дитині знайти свою професію та отримати необхідну освіту.
Далі відбулася зустріч з майбутніми абітурієнтами – учнями випускних класів школи. Діти отримали інформацію про історію та сьогодення Національного університету біоресурсів та природокористування України, перелік спеціальностей, за якими готує спеціалістів наш університет. Особливо зацікавили слухачів переваги навчання в одному з найрейтинговіших університетів нашої країни.


Значний інтерес у присутніх викликала розповідь про можливості факультету ветеринарної медицини в питанні підготовки надзвичайно важливих для всього людства спеціалістів. Учні ознайомились із спеціальностями 211 – «Ветеринарна медицина» та 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті, з сучасною науково-практичною базою для підготовки висококваліфікованих фахівців. Зазначалося, що на факультеті ветеринарної медицини випускники шкіл мають унікальну можливість отримати по закінченні навчання ОС «Магістр». 
Майбутні абітурієнти отримали друковані матеріали про умови вступу до НУБіП України та факультет ветеринарної медицини. Учні були запрошені на дні відкритих дверей в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, інформацію про які можна отримати на сайті університету, а також на курси підготовки до складання ЗНО.
Висловлюємо подяку за сприяння в організації заходу директору школи Татарчук Олені Володимирівні, заступникові з виховної роботи Михед Інні Василівні, а також випускникам нашого університету, начальникові Козелецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Приходьону Петру Івановичу та Голубчуку Юрію Івановичу.

В. Трокоз

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook