Завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, професор Ольга Якубчак взяла участь у обговоренні проблем молочної галузі на XI Всеукраїнській конференції "Молочний бізнес 2018"

16 листопада 2018 року
Прем’єр готель Русь, Київ, Україна

15 листопада 2018 року завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Ольга Якубчак взяла активну участь у роботі ХІ Всеукраїнській конференції з міжнародною участю "Молочний бізнес 2018". Цей захід було започатковано за ініціативою молочних заводів України у 2008 році. З того часу кожної осені Спілка молочних підприємств України та компанія ІНФАГРО організовують зустріч учасників молочного ринку України та інших країн для обговорення нагальних питань, ознайомлення з тенденціями розвитку ринку та й просто для обміну досвідом і дружнього спілкування колег.

В учасників конференції була можливість послухати визнаних фахівців галузі, зокрема, зарубіжних, Юкка Лікітало (Асоціація трейдерів молочників Бельгії, Генеральний секретар Eucolait), Піотра Кандибу (член правління Izba Mieka, Польща), Йелле Зелстра (економіст молочного виробництва Wageningen University&Research, Нідерланди) тощо, взяти активну участь у дискусіях на теми кооперації у виробництві молока та фальсифікації молочних продуктів.

Учасники заходу мали можливість почути провідних світових та українських експертів та взяти участь в дискусіях, для яких було відведено спеціальну сесію.

Серед доповідачів конференції визнані фахівці з України, Євросоюзу, Польщі, Королівства Нідерландів, Білорусі, та інших країн. 

Як завжди на конференції МОЛОЧНИЙ БІЗНЕС, делегати конференції отримали неупереджену та змістовну картину стану галузі та перспектив розвитку молочного ринку.




Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook