Вітаємо студентів 9 групи 1 курсу скороченого терміну навчання та її куратора, доцента Раїсу Слободян, з переможним I місцем у конкурсі «ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКІВ 2018»!

30 жовтня 2018, 21:15

 

Вітаємо студентів 9 групи 1 курсу скороченого терміну навчання та її куратора, доцента Раїсу Слободян, з переможним I місцем у конкурсі

 

«ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКІВ 2018»!

 

У вівторок, 30 жовтня, відбувся конкурс «Дебют першокурсників 2018» для студентів 1 курсу факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Конкурс було проведено у форматі телешоу «Ревізор», «Топ модель», «Україна має талант», «Битва екстрасенсів», «Хата на тата» та багато інших. Кожна із груп презентувала короткий відеоролик про життя, навчання, думки, мрії і сподівання та програму, згідно вибраного формату. 

   До складу жюрі увійшли декан факультету ветеринарної медицини М. І. Цвіліховський, заступник декана з навчально-виховної роботи С. С. Деркач, заступник декана з навчальної роботи В. Б. Данілов, заступник декана з практичної підготовки студентів Ю. В. Жук, заступник декана з магістерської підготовки студентів В. В. Мельник, голова студентської організації Суінов Рустам, особливі гості – директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський та випускниці ФВМ Юлія Волошина і Наталія Барченко. У лекційній залі вільних місць майже не було. Вона повністю була заповнена студентами, гостями, батьками і викладачами. Атмосфера панувала весела, хвилююча і динамічна. Після всіх презентованих програм, журі визначило найкращими 9 групу, яка посіла І місце, почесне ІІ місце зайняла 2 група курсантів, а ІІІ місце – 4 група. За результатами конкурсу, кожна з груп отримала титул, почесну грамоту і заохочувальний солодкий приз.

 

 

Вітаємо Переможців! Успіхів і натхнення у подальших справах!

 

Колектив кафедри паразитології та тропічної ветеринарії

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook