ІнтерАГРО 2018

14 листопада 2018 року
Київ

 

1 листопада 2018 року студенти 1, 3 курсів факультету захисту рослин, біотехнологій і екології під керівництвом куратора – доц. Кави Л.П. відвідали 12 Міжнародну виставку сільськогосподарської техніки та обладнання; ІнтерАГРО 2018, яка проходила у Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ, Броварський проспект,15 ст. м. Лівобережна).

 

На виставці студенти мали змогу ознайомитися з представленими останніми досягненнями та інноваціями світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, сільськогосподарським обладнанням для ремонту та сервісу, технологіями точного землеробства та агроклімату, обладнанням та технологіями для рослинництва. Зацікавила студентів презентація компаній AgriLab, яка розробляє і впроваджує комплексні рішення для підвищення ефективності агробізнесу.

Особливу подяку висловлюємо менеджеру компанії Horsch UA Ковалю Вадиму за цікаву розповідь та презентацію роботи сучасного самохідного обприскувача, який дає змогу мінімізувати втрати робочої рідини при проведенні заходів захисту культур та досягти максимальної точності навіть за вітряної погоди та нерівного ландшафту.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook