Перша сходинка до дорослого самостійного життя − вибору професії

12 листопада 2018 року

«ВИБЕРІТЬ СОБІ РОБОТУ ДО ДУШІ І ВАМ
НЕ ДОВЕДЕТЬСЯ ПРАЦЮВАТИ ЖОДНОГО
ДНЯ У СВОЄМУ ЖИТТІ»
КОНФУЦІЙ

Професії охоплюють різні сфери людської діяльності, постійно змінюються разом із розвитком суспільства, науки і техніки, але при цьому багато професій зберігають свої головні ознаки і супроводжують людство протягом століть.
Підготовка молодої людини до праці і вибору професії повинна бути відповідальною ланкою у плануванні її життєвого шляху. Сучасній молодій людині досить складно здійснити вибір професії з урахуванням покликання, нахилів, здібностей через те, що варіантів вибору кар'єри у сучасному суспільстві досить багато, а молоді люди ще недостатньо орієнтуються в особливостях різних професій.
Питання профорієнтації завжди було у центрі уваги держави і суспільства. На початку листопада відбулася зустріч наших студентів першокурсників механіко-технологічного факультету Дмитра Брюханова та Артема Пастушенко з випускниками гімназії № 19 «Межигірська» та спеціалізованої школи № 17 Подільського району м. Києва. В свою чергу Володимир Лазебний, першокурсник механіко-технологічного факультету, завітав до рідної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Загальці Бородянського району Київської області. Саме під час візиту Володимир Лазебний мав змогу поспілкуватися зі своїм вчителем історії Віктором Івановичем, поділитися з випускниками про свої враження від навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України та запросити їх до вступу до нашого університету.


У цілому вся профорієнтаційна робота слугувала одній меті: активізувати учнів, сформувати прагнення до вибору вищого навчального закладу, професії. Випускники зацікавилися вступом до Національного університету біоресурсів і природокористування України, отримали інформаційний матеріал. А ми в свою чергу будемо раді зустріти наших нових абітурієнтів!

Лілія Пилипенко, асистент кафедри
англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook