РІДНИЙ КРАЙ – РІДНА ШКОЛА!

16 жовтня 2018 року
 
 
Продовжується профорієнтаційна робота першокурсниками НУБіП України у рідних школах на Кіровоградщині.
 
12 жовтня 2018 р. Юлія Ткаченко – студентка 1 курсу, 3 групи спеціальності «Міжнародні відносини» провела зустріч із старшокласниками рідної установи – Гнатівського НВК «Мрія», Кіровоградської області Добровеличківського району
 
 
Юлія емоційно описує зустріч у своїй школі, не приховуючи радість від задоволення навчатися в одному із престижних вузів України та Києва. Після загальної інформації про Національний університет біоресурсів і природокористування України та його факультети, вона акцентувала увагу на гуманітарно-педагогічному факультеті та спеціальностях, які можна здобути. Під час розповіді виникла дискусія – де можна отримати роботу після закінчення навчання в університеті. Також під час розмови учням було роздано рекламні буклети з інформацією про гуманітарно-педагогічний факультет.
 
Після ґрунтовної розповіді Юлії Ткаченко, учні 11-го класу засипали питаннями: Які умови вступу та яка вартість навчання за контрактом? Чи є гуртожиток при університеті? Які дисципліни вивчають за програмою та які діють гуртки в університеті?
 
Майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на свої питання. Юлія наголосила, що в університеті, крім навчання, активно залучаються студенти до наукової, культурної та просвітницької діяльності. Підсумовуючи підкреслила, обирайте наш університет, і будете професіоналами у сфері міжнародних відносин! 
 
Юлія Ткаченко, 
студентка групи МВ-18003б,
Юлія Сєкунова, 
куратор групи МВ-18003б,
доцент кафедри міжнародних 
відносин і суспільних наук
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook