У спартакіаді студентів НУБіП України з баскетболу команда нашого факультету виборола бронзові нагороди (ІІІ місце)

7 листопада 2018 року
Ігрова зала навчального корпусу №9

7 листопада 2018 року закінчились змагання 62-ої спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з баскетболу. Команда студентів нашого факультету продемонструвала дуже потужну гру в турнірі і в грі за ІІІ місце здобула переконливу перемогу над командою ННІ лісового і садово-паркового господарства. Склад команди: Денис Рубець (капітан), Віталій Тур, Роман Степанишин, Іван Береговий, Станіслав Соляник, Денис Топчанюк, Дмитро Шолпан та Микола Хливнюк.

Не дивлячись на потужний старт безкомпромісної гри за ІІІ місце з боку команди ННІ лісового і садово-паркового господарства, в якій ключова роль була за беззаперечним лідером і капітаном команди, наші хлопці раціональніше підійшли до розподілу сил на гру, і вже в другій чверті перехилили шальки терезів на свою користь, та з кожною хвилиною стали збільшувати розрив в рахунку, що забезпечило в кінцевому результаті переконливу перемогу з великим відривом. Лісники в основному намагались наздогнати механіків за рахунок влучних триочкових кидків капітана, та цього не вистачило, щоб наздогнати наших хлопців. Команда суперників в третьому, і особливо в четвертому заключному періоді, виглядала більш виснаженішою фізично. Наші ж хлопці, граючи і на контратаках, і атакуючи позиційно, були значно результативнішими і грали, як кажуть "у свою гру".

Не дивлячись на прикру поразку з різницею всього в один мяч команді факультету конструювання та дизайну в півфінальній грі, бронзові нагороди все ж є суттєвим прогресом, порівняно з V-VI місцем в минулорічних баскетбольних баталіях.

 

Щиро вітаємо призерів та бажаємо подальшого зростання

у спортивній майстерності!

 

Марія Григорянц,

студентка 1-го року навчання у магістратурі механіко-технологічного факультету (група А-1803М)

Олексій Бешун,
заступник декана механіко-технологічного факультету зі спортивно-масової роботи


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook