Дводенний семінар для студентів «Leadership. Rise-Up Future Leaders of Ukraine» успішно завершив свою роботу

6 листопада 2018, 17:32
Гуманітарно-педагогічний факультет

   5 та 6 листопада 2018 р. на базі гуманітарно-педагогічного факультету було проведено семінар для студентів «Leadership. Rise-Up Future Leaders of Ukraine».
   Студенти спеціальності 035 «Філологія» мали надзвичайну нагоду наживо поспілкуватися з Марті Годфрі, керівником-новатором, який спонукає своїх співробітників до пошуку рішень, що відповідають на потреби клієнтів і приносять зростання і розвиток бізнесу.

 


   Містер Годфрі отримав неповну вищу бізнес освіту в сфері бухгалтерського обліку в Університеті Штату Джорджії, а також вищу освіту за спеціальністю Фінанси і Етика. Містер Годфрі протягом своєї кар’єрної діяльності займав безліч керівних посад у виконавчих органах як великих, так і середнього розміру компаній, серед яких – посаду Директора по Обслуговуванню Клієнтів в 48-й за рахунком серед найбільших компаній США.

 


  Працюючи в цій корпорації, він був обраний одним з дванадцяти людей для роботи в команді міжнародних експертів з дослідження найсильніших корпорацій Америки. Публікація методик і результатів дослідження дозволила йому по-новому організувати процеси основної ділової активності своєї компанії і домогтися значних успіхів у своїй галузі, вивівши свою компанію в її лідери. Знання і досвідченість не раз ставали причиною обрання містера Годфрі його колегами по галузі на пост глави ради їх галузевих об'єднань.

 


⠀⠀Нашим студентам було запропоновано пройти частину тренінгу, який містер Годфрі проводить під час роботи з лідерами, виконувати вправи, спрямовані на формування лідерських якостей, роботу в колективі, вміння висловлювати власні думки та прислухатися до інших людей.

 


   Завершилася зустріч бесідою у вигляді питання-відповідь, що свідчить про актуальність і необхідність проведення подібних заходів. І студенти, і викладачі висловили сподівання на те, що візити запрошеного гостя стануть доброю традицією і вже незабаром всі охочі зможуть долучитися до циклу семінарів Марті Годфрі в стінах нашого університету.

асистент кафедри романо-германських
мов і перекладу Загорулько М. О.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook