РОБОТОДАВЦІ ДІЛЯТЬСЯ ДОСВІДОМ ПІДВИЩЕННЯ РЕСУРСУ ТЕХНІКИ

6 листопада 2018 року

 
З 30 жовтня по 1 листопада в місті Києві проходила ХІІ Міжнародна виставка сільськогосподарської техніки та обладнання ІнтерАГРО-2018. Користуючись такою нагодою, в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України, на факультеті конструювання та дизайну співробітниками кафедри надійності техніки було організовано та проведено науково-практичний семінар на тему «Підвищення ресурсу техніки за рахунок використання сучасних фільтрів та мастильних матеріалів».
Член ради роботодавців інженерних факультетів, керівник відділу з продажу Heavy Duty фільтрів WIX ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олег Продеус продемонстрував надсучасні світові розробки в галузі фільтрування технічних рідин та повітря.
Менеджер з розвитку дистрибуції компанії «Кастрол Україна» Максим Тимошенко ознайомив присутніх з новими властивостями мастильних матеріалів.
Окрім науково-педагогічних працівників та студентів факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного до роботи та обговорення матеріалів семінару долучились і наші випускники-виробничники. Одним із представників був Ігор Сіненок, директор фірми ТОВ «АГРОДЖОН», яка займається постачанням та сервісом вживаної техніки із США.
Серед учасників семінару був проведений інтелектуальний конкурс на знання сільськогосподарської техніки та технологій, сучасних фільтрів та мастильних матеріалів. Переможці отримали цінні призи та пам’ятні відзнаки.

 

Олександр Бистрий – доцент кафедри надійності техніки


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook