У форматі телешоу: відбувся "Дебют першокурсника-2018"

1 листопада 2018 року

Життя — дуже загадкова штука. І кожне — окрема історія, яка хитро переплітається з іншими. Ніхто не знає, як це сплетіння повинно закінчитися. Знаєте, напевно, не варто сподіватися на те, що все залишиться в таємниці. Та й як це могло залишитися в таємниці, коли кожен студент говорить про цю подію?! Саме так, ніяк. Оскільки, всі, від першокурсника до викладача, знають, що 30 жовтня відбувся "Дебют першокурсників". Це не черговий пересічний день, оскільки ми, студенти, відзначили його, як свято.

До нього першокурсники готувалися кілька тижнів, з ранку до вечора абсолютно всі були завантажені у творчий процес.
Всі були втомлені репетиціями, але, не дивлячись на це,  з променистою усмішкою на вустах і блиском в очах представили свої групи в незвичному для них форматі телешоу. "Ревізор", "Топ модель", "Україна має талант", "Битва екстрасенсів", "Хата на тата" та багато інших цікавих пародій на знамениті телешоу. Всі групи достойно виступили, а глядачі та жюрі не встигали відпочивати від сміху, та все аплодували й аплодували.

Жюрі, в складі якого були декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, заступник декана з навчально-виховної роботи Сергій Деркач, заступник декана з навчальної роботи Василь Данілов, заступник декана з практичної підготовки студентів Юрій Жук, заступник декана з магістерської підготовки Володимир Мельник, голова студентської організації Суінов Рустам та спеціальні гості — директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський та випускниці ФВМ Юлія Волошина і Наталія Барченко ніяк не могли обрати найкращу групу. Отож, І місце дісталося 9-тій групі, почесне ІІ місце — 2-й групі курсантів, а ІІІ — 4-тій групі. Студенти, хто брав участь, а хто дивився, викладачі й жюрі — всі залишилися задоволені і щасливі. Будемо сподіватися, що й надалі першокурсники будуть такими ж активними й кмітливими, як і їх попередники.


Хохлова Марія та Шкундя Дар'я


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook