Навчаємося у європейських лідерів кормової галузі

29 жовтня 2018, 13:05
кафедра ветеринарно-санітарної експертизи НУБіП України

 29 жовтня 2018 року для студентів 1 року навчання ОС "Магістр" за спеціальністю "Ветеринарна медицина"  під час лекції "Управління ризиками в кормовому ланцюзі", що викладається в рамках реалізації Модуля Жана Моне "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС" було представлено доповідь представника компанії BIOMIN Україна Конкса Олега Арнольдовича.

Компанія BIOMIN займається розробками інноваційних та екологічно раціональних технологій створення здорових та безпечних кормів для тварин. Практичне застосування наукових досягнень і досвіду ґрунтується, перш за все, на глибокому розумінні та визнанні потреб і проблем галузі. Технології компанії спрямовані на підтримання здоров'я тварин, оптимізацію продуктивності та ефективності виробництва.
BIOMIN - лідер в галузі годівлі та охорони здоров'я тварин та розрлобляє технології управління ризиками контамінації мікотоксинами, комплексні підходи до природної стимуляції росту, спеціально розроблені у відповідності до харчових потреб свиней, птиці, молочної та м'ясної худоби і риби.

 

Під час лекції були розглянуті питання щодо особливостей ланцюга виробництва та постачання кормів , потенційних небезпек пов’язаних із кормами та принципів управління безпечністю кормів.

Запрошений гість представив результати наукових досліджень лабораторій ERBER, яка як і BIOMIN входить до складу компаній ERBER group про поширення та переважання мікотоксинів у кормах та зосередився на сучасних заходах управління ризиками мікотоксинів у кормових продуктах, що базуються на результатах технологічних розробок компанії BIOMIN.

 

 

Міждисциплінарний підхід при викладанні сучасних аспектів державної ветеринарно-санітарної експертизи


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook